Doelbewust voor het goede doel!

Welkom op onze website.

Op onze website vind u informatie over onze activiteiten die we organiseren ten behoeve van het goede doel. Zo organiseren we door het jaar heen zelf enkele activiteiten, maar we staan ook met regelmaat met onze stand "DOELBEWUST" op activiteiten die door andere worden georganiseerd. Zo zijn we al diverse jaren vaste gast op de Rommelmarkt die in het voorjaar wordt georganiseerd door het gilde St. Antonius Abt en kan u ons vinden op de kerstmarkt in MFA de Stuik en de twee daagse kerstmarkt op de Alpaca Farm.

We organiseren ook zelf diverse activiteiten. Een jaarlijks terugkerende activiteit is de crazy bingo rondom het paasweekend en de happy Chris(t)mas crazy bingo geluk show met de kerst. Maar ook een wandelevenement staat jaarlijks op de kalender.

Succesvolle activiteiten in het verleden waren ook de benefit acties voor Malawi, MissMaasai, Stichting Happy, Stichting Buro Lima en nog wat kleinere acties. Verleden jaar hebben we de Stichting kindervakantieweek nog verrast met een mooie cheque.

Onze grootse succesvolle activiteit is het benefit weekend voor stichting Buro Lima  in 2017. Activiteiten organiseren en nieuwe activiteiten bedenken is leuk en heeft een passie, al vergt dat laatste wel een nachtelijke uren. Maar zolang we het leuk vinden blijven IK en WE dit doelbewust doen. IK is de bedenker en WE zijn de hulptroepen.